Wij maken alle woonwensen waar

Verbouw je huis met Bouwbedrijf Mark Wieland uit Noordlaren

Mensen denken bij een verbouwing vaak aan grote bouwprojecten, zoals een aanbouw of de creatie van een mooie serre. Dit zijn zeker klussen waarvoor je bij Bouwbedrijf Mark Wieland aan kunt kloppen. Maar ook kleinere werken, zoals het vervangen van de dakgoot of het inbouwen van een nieuw raamkozijn kun je met een gerust hart aan ons overlaten.

Grote verbouwingen in regio Noordlaren

Een verbouwing kost geld, maar levert op de lange termijn juist ook veel waarde op. Breidt je gezin uit, dan kan het een slim idee zijn om de zolder om te bouwen tot een nieuwe slaapkamer. Een dakkapel is daarvoor zeer geschikt. Of je laat een serre aan de zuidkant van de huiskamer bouwen. Meer zon, meer ruimte en meer waarde voor je huis. Heb je vage plannen, en wil je je laten adviseren door een vakman? Bouwbedrijf Mark Wieland komt graag bij je langs om je van een professionele opinie te voorzien.

Kleine verbouwingen

Een kleine ingreep aan je huis kan voor een hoop extra gebruiksgemak zorgen. Denk aan het inzetten van een nieuw kozijn, zodat er plotseling geen tocht meer door het huis stroomt. Of een verbouwing van de badkamer, zodat alles net wat slimmer is georganiseerd. Een bad. Bouwbedrijf Mark Wieland realiseert de nodige aanpassingen voor je, waardoor jij en je familie dagelijks kunnen genieten van meer comfort.