Wij maken alle woonwensen waar

Nieuwbouwprojecten in de regio Noordlaren en omstreken

Bij de bouw van een nieuw huis komt heel wat kijken. Er moet een ontwerp gemaakt worden. Daarbij wordt rekening gehouden met de eisen die jij als toekomstige bewoner stelt en met de mogelijkheden die de grond en het budget bieden. Is het plan akkoord, dan moet er een goede fundering worden gelegd. Pas daarna begint de bouw. Bouwbedrijf Mark Wieland kan in elk van deze stappen van dienst zijn. 

Informeer voor je nieuwbouwproject in Groningen en Drenthe bij Mark Wieland.

Bouwbedrijf Mark Wieland werkt al vele jaren in de regio Noordlaren aan prachtige nieuwe huizen. Wij overleggen nauw met de diverse betrokken partijen en voldoen altijd aan de wensen van onze klant. Denk je aan een lager woonhuis met een landelijke sfeer, of wil je optimaal gebruikmaken van de ruimte en meerdere verdiepingen plaatsen? Bouwbedrijf Mark Wieland adviseert je bij het ontwerp en bouwt de nieuwbouw volgens de modernste standaard.

Nieuwbouwwoning Noordlaren

Wij realiseerden in Noordlaren een prachtige woning. Het werd gebouwd in de stijl van de omliggende boerderijen. Door middel van slimme bouwconcepten ontwierpen we deze woonboerderij zo onderhoudsvriendelijk mogelijk.


Heeft u hulp nodig?

 050 4092782